AdBlue® IBC 1000L

375.002,415.00 uključ. PDV

AdBlue® IBC 1000L

AdBlue® IBC Kontejner od 1000 litara predstavlja praktično i ekonomično rješenje za tvrtke s većim voznim parkovima i drugim poslovnim potrebama. Sadrži visokokvalitetnu AdBlue® tekućinu, certificiranu prema najvišim standardima.

SKU adblue-1000l Category Tag

Opis

Pri naručivanju AdBlue® u IBC spremniku, važno je obratiti pažnju na posjedovanje IBC spremnika. Ukoliko kupac ne posjeduje IBC spremnik, a naruči AdBlue®, važno je znati da će se IBC spremnik obračunati dodatno po cijeni od 108 EUR. Ova naknada pokriva troškove nabave i pripreme IBC spremnika za dostavu AdBlue® tekućine.

Ova praksa omogućava da kupci koji već posjeduju IBC spremnik ne plaćaju dodatne troškove za sam spremnik. Međutim, za one koji ga nemaju, osigurava se dostupnost IBC spremnika po pristupačnoj cijeni kako bi mogli koristiti AdBlue® tekućinu na najučinkovitiji način.

Ovakva transparentna pravila olakšavaju proces naručivanja AdBlue®-a i osiguravaju da kupci dobiju ispravan proizvod uz jasne informacije o cijenama i troškovima.

AdBlue® IBC 1000L AgramBlue

AdBlue® IBC Kontejner od 1000 litara idealan je za tvrtke koje žele osigurati neprekidan izvor AdBlue®-a za svoj vozački park. Ovaj veliki kontejner pruža značajnu količinu AdBlue®-a, čime se eliminira potreba za čestim nadopunjavanjem. To je posebno važno za tvrtke koje posjeduju brojna dizelska vozila ili ih koriste za svoje operacije.

 

AdBlue® IBC Kontejner od 1000 litara je izvanredno rješenje za poslovne korisnike koji žele iskoristiti prednosti AdBlue®-a za smanjenje emisija dušikovih oksida (NOx) u svojim vozilima i istovremeno ostvariti značajne uštede u procesu. Ovaj veliki kontejner pruža brojne prednosti:

  1. Izvanredna Kapacitet: S kapacitetom od 1000 litara, ovaj AdBlue® kontejner može zadovoljiti potrebe čak i najvećih voznih parkova. To osigurava neprekidan izvor AdBlue®-a bez potrebe za čestim nadopunjavanjem.
  2. Certificirana Kvaliteta: Naša AdBlue® tekućina proizvedena je prema najstrožim industrijskim standardima. Posjedujemo VDA i ISO certifikate koji jamče izvanrednu kvalitetu proizvoda. Vaša flota vozila zaslužuje samo najbolje.
  3. Praktična Uporaba: IBC kontejner dolazi s prikladnom pumpom za jednostavno i precizno doziranje AdBlue®-a u vaša vozila. To čini proces punjenja brzim, čistim i učinkovitim.
  4. Ekonomična Odluka: Kupovina AdBlue®-a u velikim količinama obično rezultira značajnim uštedama na dugoročnoj razini. To pomaže optimizirati troškove održavanja voznog parka i poboljšava financijsku održivost vašeg poslovanja.

AdBlue® IBC Kontejner od 1000 litara idealno je rješenje za tvrtke, organizacije i institucije koje žele kombinirati ekološku odgovornost s praktičnošću i ekonomičnošću. Postanite partner u očuvanju okoliša i osigurajte neprekidno opskrbljivanje vaših vozila kvalitetnom AdBlue® tekućinom.

Dodatne informacije

Težina 1100 kg
Dimenzije 100 × 120 × 116 cm
AdBlue® Količina

1000, 2000, 3000, 4000, 5000

IBC Količina

0, 1, 2, 3, 4, 5

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AdBlue® IBC 1000L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)