AdBlue® 10L

AdBlue Kanister 10L – Vaše ekološko rješenje. S povoljnom cijenom i certifikatom vodećeg proizvođača u Hrvatskoj, sada možete brinuti o okolišu uz značajne uštede.

Min. narudžba 10 kom.

Original price was: €20.00.Current price is: €16.00. uključ. PDV

AdBlue® 10L

AdBlue Kanister 10L – Vaše ekološko rješenje. S povoljnom cijenom i certifikatom vodećeg proizvođača u Hrvatskoj, sada možete brinuti o okolišu uz značajne uštede.

Min. narudžba 10 kom.

SKU adblue-10l Category

Opis

AdBlue® Kanister 10L – Za Ekološki Osvješteno Vozačko Iskustvo

Dizelski motori pružaju izvanrednu učinkovitost i vozačko iskustvo, ali isto tako predstavljaju značajan izazov za očuvanje okoliša. Tu dolazi AdBlue® u igru – inovativna tekućina koja je ključna za smanjenje štetnih emisija i ispunjavanje najstrožih ekoloških standarda. A sada, predstavljamo vam AdBlue® Kanister od 10 litara, praktično i ekološki osvješteno rješenje koje je dostupno po najpovoljnijoj cijeni.

Najpovoljniji AdBlue® – Od vodećeg proizvođača

Ovdje u Royal Agram, kvaliteta je naša nesporna prednost. Kao vodeći proizvođač AdBlue®-a u Hrvatskoj, ponosno ističemo naše VDA i ISO certifikate koji jamče najvišu kvalitetu našeg proizvoda. Vaše povjerenje je od vitalne važnosti, i mi to shvaćamo ozbiljno.

Doprinesite okolišu i uštedite novac

AdBlue® je ne samo ekološki prihvatljivo rješenje, već i praktično. Njegova uporaba u dizelskim vozilima smanjuje emisije štetnih plinova, pridonoseći čišćem zraku i očuvanju okoliša. Ali tu nije kraj. S našim AdBlue® Kanisterom od 10 litara, sada možete ostvariti i značajne uštede. Uz izvrsnu cijenu i trenutni popust, brinuti se o okolišu nikada nije bilo isplativije.

Praktično i prijateljsko za korisnike

Kanister dolazi s posebno dizajniranim tuljcem za jednostavno i precizno ulijevanje AdBlue® tekućine u vaše vozilo. Nema više nepotrebnog prolijevanja ili rasipanja. S ovim kanisterom, čuvanje okoliša postaje jednostavnije nego ikada prije.

Naručite sada i postanite dio ekološki osvještenog putovanja

Ako želite biti odgovoran vozač i doprinijeti očuvanju okoliša, AdBlue® je neizostavan partner na vašem putovanju. Nema više kompromisa – AdBlue® Kanister 10L je praktično i povoljno rješenje koje vam omogućuje brigu o okolišu bez kompromisa na performansama. Naručite ga sada i postanite dio ekološki osvještenog putovanja!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AdBlue® 10L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)