IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Tvrtka Royal Agram d.o.o. (u daljnjem tekstu: “Mi” ili “Naša tvrtka”) želi jasno istaknuti određene aspekte vezane uz upotrebu ove internetske stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu o ograničenju odgovornosti kako biste bolje razumjeli uvjete pod kojima pristupate i koristite naše internetske stranice.

Točnost Informacija

Mi se trudimo pružiti točne i ažurirane informacije na našoj internetskoj stranici. Međutim, ne možemo jamčiti potpunu točnost i nepostojanje grešaka u svim sadržajima. Informacije na ovoj internetskoj stranici podložne su promjenama i unapređenjima.

Odgovornost za Gubitke

Korištenjem ove internetske stranice prihvaćate da Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitak koji može nastati izravno ili neizravno kao rezultat vašeg korištenja internetske stranice ili pouzdanja u informacije koje se na njoj nalaze.

Vanjske Poveznice

Na našoj internetskoj stranici mogu se nalaziti poveznice (linkovi) na druge internetske stranice. Posjet tih vanjskih stranica je na vašu vlastitu odgovornost. Mi ne kontroliramo sadržaj tih vanjskih stranica i ne preuzimamo odgovornost za njihov sadržaj.

Ograničenje Odgovornosti Osoba i Tvrtki

Suglasni ste da ni naši zaposlenici niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ove internetske stranice neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitak prema vama ili trećim osobama ili tvrtkama koji proizlaze iz vašeg korištenja ove internetske stranice.

Ova Izjava o ograničenju odgovornosti predstavlja pravno obvezujući dokument. Korištenjem ove internetske stranice, prihvaćate sve uvjete i odredbe iz ove izjave. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ove izjave, molimo vas da ne koristite našu internetsku stranicu. Za sva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Izjava o ograničenju odgovornosti stupa na snagu od datuma njezinog objavljivanja na našoj internetskoj stranici. Povremeno možemo ažurirati ovu izjavu, stoga preporučujemo da je povremeno pregledavate kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.