Tekućina za stakla IBC 1000L – ljetna

206.251,790.00 uključ. PDV

Tekućina za stakla IBC 1000L – ljetna

AgramGlass Tekućina za Pranje Vjetrobranskog Stakla u IBC kontejneru od 1000 litara je idealno rješenje za tvrtke s velikim voznim parkovima i sve one koji zahtijevaju veće količine visokokvalitetne tekućine za čišćenje vjetrobranskih stakala tijekom ljeta.

SKU agramblue-tekucina-staklo-IBC-1000L Categories , Tag

Opis

AgramGlass Tekućina za Pranje Vjetrobranskog Stakla u IBC kontejneru od 1000 litara pruža izvanrednu učinkovitost u održavanju kristalno čistog vjetrobranskog stakla čak i u zahtjevnim ljetnim uvjetima. Ova visokokvalitetna tekućina uklanja prljavštinu, insekte i ostale nečistoće s vašeg stakla, pružajući izvanrednu vidljivost i sigurnost na cesti.

AgramGlass Tekućina za Pranje Vjetrobranskog Stakla – IBC Kontejner 1000L – idealan je izbor za tvrtke s velikim voznim parkovima i druge organizacije koje zahtijevaju veće količine tekućine za pranje vjetrobranskih stakala. Evo zašto je AgramGlass pravi izbor:

  1. Visoka Koncentracija: IBC kontejner od 1000 litara sadrži izuzetno koncentriranu tekućinu, osiguravajući da ćete dobiti najviše za svoj novac.
  2. Ljetna Uporaba: AgramGlass Tekućina za Pranje Vjetrobranskog Stakla posebno je formulirana za učinkovito uklanjanje nečistoća koje se akumuliraju tijekom ljeta. S njom, vaša vozila će zadržati izvrsnu vidljivost bez obzira na uvjete na cesti.
  3. Jednostavna Doziranje: IBC kontejner dolazi s jednostavnim i praktičnim sustavom za doziranje, čime se olakšava rukovanje i korištenje tekućine.
  4. Vrhunska Kvaliteta: AgramGlass jamči visoku kvalitetu i performanse. S našim proizvodom, vaša vozila će uvijek imati čista vjetrobranska stakla, čime se osigurava sigurna vožnja.

AgramGlass Tekućina za Pranje Vjetrobranskog Stakla u IBC kontejneru od 1000 litara je idealno rješenje za sve organizacije koje traže izvanrednu učinkovitost i dugotrajnu opskrbu. Odaberite AgramGlass kako biste osigurali najbolju zaštitu za vaše vozne parkove tijekom ljeta i izvan.

Dodatne informacije

Težina 1100 kg
Dimenzije 100 × 120 × 116 cm
Količina tekućine (L)

1000, 2000, 3000, 4000, 5000

Količina IBC

0, 1, 2, 3, 4, 5

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tekućina za stakla IBC 1000L – ljetna”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)