ZATRAŽI PONUDU ZA ADBLUE®
KUPITE ADBLUE®

DOSTUPNA PAKIRANJA

AdBlue® dostupan je u različitim pakiranjima kako bismo udovoljili različitim potrebama naših kupaca:

IBC kontejneri od 1000 litara

Kanisteri od 10  litara s tuljcem za točenje direktno u vozila

Mogućnost najma stacionarnih spremnika opremljenih električnom pumpom i telemetrijom

Mogućnost točenja AdBlue® u postojeće stacionarne spremnike kod kupca

U ponudi imamo više modela pumpi za točenje AdBlue-a, ručnih i električnih, koje se mogu direktno spojiti na IBC kontejner.

TRANSPORT I DOSTAVA

Ponosimo se time što zatvaramo cijeli lanac, jer sami organiziramo transport AdBlue-a vlastitim vozilima izravno iz tvornice do našeg skladišta. Iz skladišta isporučujemo AdBlue® krajnjim kupcima diljem Hrvatske i Europe. AdBlue® isporučujemo isključivo u vlastitoj kontroliranoj ambalaži koja se strojno čisti prilikom svake zamjene kod kupca kako bismo postigli maksimalne standarde čistoće. Jamčimo svojim kupcima isporuku unutar 3 radna dana na području cijele Hrvatske.

ŠTO JE ADBLUE®?

AdBlue® je tekućina visokokvalitetne uree i deionizirane vode. Nalazi se u posebnom spremniku unutar vozila i ubrizgava se u ispušni sustav kako bi razgradili štetne čestice. Na taj način, AdBlue® pretvara čak 80% NOx plinova iz ispuha u siguran vodik i vodenu paru. AdBlue® je zaštićeni znak Njemačke automobilske organizacije (VDA), koja licencira njegovu proizvodnju diljem svijeta.

ZAŠTO ODABRATI ADBLUE®?

Nova vozila prodana u Europskoj uniji od rujna 2015. moraju zadovoljavati standarde emisije ispušnih plinova prema Euro 6 (EU6) normama. Dizelska vozila emitiraju veće količine NOx (dušikov oksid) u usporedbi s benzinskim motorima, zbog čega su proizvođači razvili gotovo identične sustave za europska dizelska vozila pod nazivom SCR (Selective Catalytic Reduction). Danas je taj sustav poznat kao AdBlue® (naziv za tekućinu koju sustavi koriste). Teretna vozila koriste AdBlue® od EURO4 norme.

GDJE SE DOLIJEVA ADBLUE®?

AdBlue® se dolijeva u poseban spremnik namijenjen isključivo ovoj tekućin, najčešće pored spremnika za gorivo . Ovisno o modelu vozila, spremnik za AdBlue® može imati kapacitet od 18 do 30 litara ili više. Provjerite upute za svoje vozilo kako biste saznali točnu poziciju otvora za dolijevanje. Prilikom isporuke novog vozila, spremnik AdBlue® tekućine često nije napunjen do vrha, slično kao spremnik za gorivo.

KADA TREBA DOLITI ADBLUE®?

Putno računalo vozila pružit će vam pravovremeni signal o potrebi dolijevanja AdBlue®-a (obično otprilike 5.000 km unaprijed). U slučaju da tekućina nestane tijekom vožnje, većina automobila će ući u “safe mode” (sigurnosni način rada), a bez dolijevanja neće biti moguće ponovno pokrenuti vozilo, slično kao i kod nestanka goriva. Dolijevanje AdBlue®-a je vrlo jednostavno, a tekućina je dostupna na većini benzinskih postaja i kod svih servisnih partnera.